In dit rijksmonument uit 1870 hebben wij in 2015 3 nieuwe appartementen gerealiseerd. Dus als u in de charme van vroeger met de luxe en afwerking van nu wilt wonen is dit het appartement voor u.

Het geheel gemeubileerde top maisonette appartement is beschikbaar.  Het is een appartement van 90 m2 op de 2de etage. Na de entreehal met toilet komt u met paar treden in de grote woonkamer met oude balken in zicht met open Miele keuken. Op de slaapverdiepingen bevinden zich 1 master slaapkamer met grote inloop kast en een hoofd badkamer met 2de toilet en een extra groot (190×90) duobad en dubbele wastafel, en een 2de slaapkamer  met kleine badkamer. De luxe afwerking is overal terug te vinden , van de paneeldeuren, het video intercomsysteem, het alarmsysteem tot bijvoorbeeld alle Miele apparatuur in hoogglans keuken met granieten aanrechtblad.

Het pand bevind zich in het hart van Den Haag op de Denneweg, bekend om zijn gezellige boutiekjes , cafe’s en restaurants, op 50 meter van Lange Voorhout en  alle stadse voorzieningen in de buurt. Leven in luxe omringt door cultuur en historie.

om direct contact met ons op te nemen voor meer informatie

Plattegronden

Kaart