Het leidinggevend team

Claudio CamisascaClaudio Camisasca

Managing Director

 

 

 

Na het behalen van zijn diploma ingenieur electronica met specialisatie in industriële automatisering aan de Polytechnische in Milaan en het volbrengen van zijn legerdienst bij de Italiaanse luchtmacht, is Claudio Camisasca in juni 1994 zijn loopbaan begonnen bij de Palladium Groep.

Hij starte zijn loopbaan binnen de technische dienst bouwterreinen en project management, alsook de uniformisering van de informaticasysteem voor België en Nederland, en de supervisie over het onroerend beheersbeleid in België.

Sinds November 1994, staat hij aan het hoofd van de Belgische, Nederlandse (sinds 1996) en Duitse dochtermaatschappijen (sinds 2004) van de groep als Algemeen Directeur waar zijn taak ligt in het opbouwen van een belangrijk patrimonium en het uitbouwen van een plaatselijke structuur.

Bovendien is hij verantwoordelijk voor het informatica-systeem van alle Europese dochtermaatschappijen van de groep en garandeert hij meer bepaald het beleid van de Belgische, Nederlands, Duitse en Italiaanse informatisering.