Het leidinggevend team

Claudio CamisascaClaudio Camisasca

Managing Director

 

 

 

Na het behalen van zijn diploma ingenieur electronica met specialisatie in industriële automatisering aan de Polytechnische in Milaan en het volbrengen van zijn legerdienst bij de Italiaanse luchtmacht, is Claudio Camisasca in juni 1994 zijn loopbaan begonnen bij de Palladium Groep.

Hij starte zijn loopbaan binnen de technische dienst bouwterreinen en project management, alsook de uniformisering van de informaticasysteem voor België en Nederland, en de supervisie over het onroerend beheersbeleid in België.

Sinds November 1994, staat hij aan het hoofd van de Belgische, Nederlandse (sinds 1996) en Duitse dochtermaatschappijen (sinds 2004) van de groep als Algemeen Directeur waar zijn taak ligt in het opbouwen van een belangrijk patrimonium en het uitbouwen van een plaatselijke structuur.

Bovendien is hij verantwoordelijk voor het informatica-systeem van alle Europese dochtermaatschappijen van de groep en garandeert hij meer bepaald het beleid van de Belgische, Nederlands, Duitse en Italiaanse informatisering.

 


 

Gone Bjetka van GorselGone Bjetka Duym-van Gorsel

Commercieel Directeur 

 

 

 

Na het behalen van een MTS Bouwkunde diploma afstudeerrichting Beheer en Onderhoud en het volgen van stages in het calculeren van bouwprojecten en het beheren van vastgoedportefeuilles besloot ze de opleiding Management Economie en Recht te gaan volgen met specialisatie Vastgoed en Makelaardij en Juridisch Management.

In 2003 begon ze haar carrière met werk binnen de makelaardij en bij woningbouwcorporaties. In 2006 is ze binnen de projectontwikkeling werkzaam geworden waar ze aan diverse kleine en grote bouwprojecten in de regio Rotterdam heeft deelgenomen.

Sinds september 2008, is ze manager van de vastgoed afdeling van de Palladium Group in Nederland. Technisch en commercieel management van de vastgoedportefeuille, de ontwikkeling van nieuwe projecten en het zoeken naar nieuwe vastgoed investeringsmogelijkheden zijn haar voornaamste taken. In 2014 is ze binnen de organisatie de nieuwe commercieel directeur geworden.