Een ongemeubileerd penthouse appartement op de kop van het wooncomplex Willemspark van 107 m2.  Dit appartement heeft een ruime woonkamer met rondom uitzichten over de stad die werkelijk waar indrukwekkend zijn. De woonkamer is zeer licht en zonnig en heeft toegang tot het balkon die rondom het appartement loopt en totaal 21 m2 is. Er zijn 2 slaapkamers met beide een aansluitende badkamer en een separaat toilet in de hal en een keuken met ook weer toegang tot het balkon.

Tevens is er een berging in de kelder en een eigen parkeerplaats op het terrein

De huur is inclusief voorschot  servicekosten van € 155,- en een parkeerplaats.

 

Appartementen:

– keukens met diverse inbouwapparatuur;

– wasmachine en droger in de appartementen beschikbaar;

– individuele balkons of terrassen;

– eigen kluis in de appartementen;

– video-intercom;

– eigen berging in de kelder;

– sommige appartementen zijn geheel gemeubileerd te huur;

Gemeenschappelijke  kenmerken:

– mooie aangelegde tuin voorzien van een hek voor privacy en veiligheid;

– fitness ruimte;

– fulltime facility manager;

– eigen parkeerplekken op het terrein;

– grote centrale hal;

– 3 liften en 3 trappenhuizen;

– fietsenberging.

 

Algemeen

Het Willemsparkgebouw is een rijksmonument met een rijke geschiedenis die dankzij zorgvuldige renovatie en restauratie prachtig bewaard is gebleven. Het werd in 1928 ontworpen door architect A.H. Wegerif. Omringt door negentiende-eeuwse monumentale panden, op korte afstand van het Haagse centrum ligt het appartementencomplex Willemspark. In een unieke omgeving die nog altijd enigszins herinnert aan de tijd van koning Willem II. Een luxe woonwijk, ruim opgezet met veel groen en architectuur van historische waarde. Kortom: een kwalitatief hoogwaardig woongebied van uitzonderlijke klasse.

Beveiliging en service
Alle appartementen beschikken over een video-intercom verbinding met de hoofdingang
centrale hal en de entree. Raam- en  deur- kozijnen zijn voorzien van hoogwaardig hang-
en sluitwerk. De appartementen beschikken over een  alarminstallatie, een kluis en een driepuntssluiting op de voordeur.  Rondom het terrein is een hekwerk geplaatst in de authentieke stijl van ca. 180 meter hoog. Er is een fulltime huismeester aanwezig en de tuin en algemene ruimten worden goed onderhouden en schoongemaakt op reguliere basis. Tevens is er in het gebouw een sportzaal met moderne apparatuur voor een goeie dagelijkse work-out.

Omgeving
Het Willemspark ligt op de hoek van de Zeestraat en de Javastraat in de straat van het Hilton en Carlton hotel in het Mesdagkwartier.  Op loopafstand vind u het Vredespaleis en de Scheveningse bosjes. Ook het koninklijk paleis Noordeinde en het Lange Voorhout bevinden zich in de directe omgeving,  evenals het chique Haagse winkelgebied aan het Noordeinde en de Hoogstraat.  De ligging van het Willemspark is zonder meer uitstekend te noemen. Op minder dan 200 meter van het gebouw treft u bus- en tramlijnen aan die u naar het Centraal Station en Scheveningen brengen. Met de auto bereikt U via de Javastraat in  korte tijd de rijkswegen naar Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

om direct contact met ons op te nemen voor meer informatie

Plattegronden

Kaart