In dit rijksmonument uit 1870 hebben wij in 2015 3 nieuwe appartementen gerealiseerd. Dus als u in de charme van vroeger met de luxe en afwerking van nu wilt wonen is dit het appartement voor u.

Het top maisonette appartement zoekt zijn huurder.  Het is een appartement van 117 m2 op de 2de en 3de etage. Na de entreehal met toilet komt u in een schitterende grote woonkamer met open Miele keuken, het heeft een schouw met gashaard, monumentale ramen met deels glas in lood en een monumentale trap naar de slaapverdieping. Op de slaapverdieping bevinden zich 2 slaapkamers met 2 badkamers. De luxe afwerking is overal terug te vinden , van de paneeldeuren, het video intercomsysteem, het alarmsysteem tot bijvoorbeeld alle Miele apparatuur in hoogglans keuken met granieten aanrechtblad.

Het pand bevind zich in het hart van Den Haag op de Denneweg, bekend om zijn gezellige boutiekjes , cafe’s en restaurants, op 50 meter van Lange Voorhout en  alle stadse voorzieningen in de buurt. Leven in luxe omringt door cultuur en historie.

 

Huurprijs is exclusief 100  euro service kosten.

om direct contact met ons op te nemen voor meer informatie

Plattegronden

Kaart